Vakantiehuizen Veluwe

Home / vakantiehuizenZoekopdracht

Resultaten gevonden
ZOEKFILTERS

 

De bosrijke Veluwe ligt in de provincie Gelderland. Het is verreweg het bekendste natuurgebied van het hele land en daarom een must-see voor alle natuurliefhebbers. Jong en oud kunnen vanuit een vakantiehuis op de Veluwe alle kanten op. Cultuur, natuur en historie komen hier samen en zorgen ervoor dat je wekenlang op de Veluwe kunt genieten zonder je te vervelen. Kom en ervaar het zelf!

De Veluwe bestaat uit zo'n 1000 km² gevarieerd natuurschoon in het midden van Nederland en is daarmee uitermate geschikt voor een nacht, weekend of weekje weg in eigen land. Het natuurgebied bestaat voor het grootste deel uit uitgestrekte bossen, maar je vindt er ook tal van heidevelden, zandverstuivingen, plassen, landgoederen en kronkelende beekjes. Het Kootwijkerzand is het grootste stuifzandgebied van de Veluwe en meet ongeveer 350 hectare. Er zijn diverse mogelijkheden om te overnachten in de Veluwse natuur.

Ook maakt het niet uit of je in de zomer of in de winter naar de Veluwe wilt. In de winter is het heerlijk vertoeven op de Veluwe, want ook dan kun je genieten van de natuur. Het landschap ziet er natuurlijk anders uit dan in de zomer, maar zeker niet minder mooi. Ook in de winter kun je je hart ophalen aan de natuur en weer helemaal opladen. In de zomer staat natuurlijk alles in bloei en zijn de dieren in overvloed te zien, wat de Veluwe tot een heerlijke bestemming maakt voor een geslaagde zomervakantie.